play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Radio Naša Riječ Chicago

Vijesti

Zahia Dehar modna kreatorica

today26. Januara 2012. 10

Background
share close
Zahia Dahar sto ce slijedeceg mjeseca proslaviti 20 rodjendan, organizirala je u pariskoj Palaci Chaillot, u kojoj je smjesten poznati Teatar, Muzej covjeka kao i Pomorski muzej, nesvakidasnju smotru donjeg rublja. Dogadjaj je kumovao cuveni Karl Lagerfeld koji je ostvario i fotografije. Nekadasnji rodjendanski dar nogometasa Riberyja, vjesto je umnozila reference estetike “Play Boya”, pokazavsi liniju donjeg rublja, privlacnu njezinoj generaciji. Modeli cudnih i jako zabavnih naziva :”Ples uzbudjenih nimfi”, “Njezna setnja” ili “Beruci tresnje”, nalice na naslove vec zaboravljenih “ljubica”.
 Kreatorica je bila i maneken za “tresnjasto” predstavljanje pa se pojavila polu gola u providnoj haljini od tila, ali sa ukrasima kuce “Swarovski”! Kako je Lagerfeld ucestvovao u poduhvatu, najbolji krojac Francuske je izradio rublje. Ipak u publici nije bilo Francka Riberyja niti kolege Karima Benzeme, optuzenih u “slucaju Zahia” jer su imali tarifirane odnose sa damom u to vrijeme, maloljetnoj! Poznata Ellen von Unwerth, sto redovito suradjuje sa mnostvom izdanja casopisa “Vogue” i “Vanity Fair” je objavila, kako je mlada i nadarena stilistica, njezino poslijednje otkrice. Zajedno ostvaruju tajni projekt, koji ce iznenatiti modnu sredinu.
Zahia sto se brzo preobukla u elegantnu crnu opravu Azzedine Alaia, stigla je odgovoriti i na pitanja predstavnika tiska. Potvrdila je da je vrijeme “escort girl” proslo jer sada njezine poslovne zahvate obezbjedjuje honhonski “First Now” , zahvaljujuci kojem su uzvanici nakon smotre, pili najkvalitetniji sampanjac i okrijepljivali se “morskim vocem”, sto ce reci najboljim rakovima, ribama i jeguljama. Kreatorica je jos izjavila da se nadahnjuje Marilyn Monroe, Brgitte Bardot i Sophiom Loren, kao i egipatskom glumicom Bussy. Ponovila je da necedna proslost -daleka i zauvijek zavrsena.

Written by: hazmirmanija

Rate it
0%