play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Radio Naša Riječ Chicago

Vijesti

FORMIRAN URED KOALICIJE „1. MART“ U ČIKAGU

today15. Maja 2013. 5

share close

Sinoć, 14. Maja 2013., održan je sastanak aktivista u Čikagu u „Klubu ‘92“ i formalno formiran Ured Kolalicije „1. Mart“ u Čikagu.

 

 

Tom prilikom iz Bosne i Hercegovine javio nam se putem Skypa predsjednik Koalicije „1. Mart“ prof. Emir Suljagić i pojasnio misiju Koalicije te odgovarao na mnogobrojna pitanja.

 

 

Ijako nas nije bio veliki broj koji smo prisustovali sastanku, kako to uobičajno i biva, važno je da smo krenuli. Bilo nas je iz svih krajeva BiH, te imam džemata BICC.

 

Zaključeno je da se moramo više uvezati sa Uredom Kolacije u St. Louisu koji već pokazuju konkretne rezultate u svom radu, te ćemo naredni sastanak organizovati za 10-tak dana o čemu ćete biti blagovremeno obavješteni.

 

Ured tj. Kancelarija Koalicje „ 1. Mart“ u Čikagu se nalazi u prostorijama Kluba ‘92. Glavni koordinator je Sade Alić i u ovim historijskim trenutcima za našu domovinu Bosnu i Hercegovinu nadamo se Vašem velikom odazivu.

 

Pred nama stoji veliki posao i ljepota pripadnosti Uredu Koalicije je u tome što tu mogu opstati samo osobe koje žele istinski raditi. Ured Koalicje „1. Mart“ u Čikagu će se vremenom proširivati i svi zainteresovani za rad neka nam se slobodno jave. Za sada bit ćemo otvoreni svake nedjelje od 4:00 PM do 7:00 PM.

 

 

 

URED KOALICIJE 1. MART u ČIKAGU

 

3220 W. BRYN MAWR AVE

 

CHICAGO, IL. 60659

 

 

 

Tel. 773/455-3399

E-mail: sade.alic@prvimart.ba

Written by: hazmirmanija

Rate it
0%