play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Radio Naša Riječ Chicago

Vijesti

Bivši muž Razije Mujanović: Razi sam osigurao pet estetskih operacija

today29. Januara 2012. 650

share close
Mirsad sa suprugom i sinom: Vratio sam se u život Mirsad sa suprugom i sinom: Vratio sam se u život

U prilogu “Dnevnog avaza” – “Panorama” 8. januara objavljena je životnu priča uspješne bh. košarkašice Razije Mujanović-Gibanice, u kome je ona, između ostalog, navela da je “brak sa psihopatom moja najveća greška”, misleći na Mirsada Brčaninovića. On se prije nekoliko dana obratio našoj redakciji i prenosimo njegovu reakciju.

Sin i supruga

– Srećom, iza mene je dio života proveden s Razijom Mujanović. Formirao sam novu porodicu, imam divnog sina i suprugu, zahvaljujući kojima sam zaboravio pakao kroz koji sam prošao s Razijom, a koja me je na čudesan način uspjela dobiti za supruga (čak je angažirala vračara u Beču pod imenom Rašid) i koja nije birala sredstva sa svojim vračarama da bi došla do cilja – udaje. I dovoljno je reći da je lažirala matične knjige i silni novci su dati matičarima radi udaje, odnosno radi javnosti i suvišno je dalje o tome polemisati – navodi, između ostalog, Brčaninović. 

Dalje, on ističe da je zbog Razije izgubio i mnoge prijatelje, jer je maksimalno zloupotrebljavala njegovu iskrenost i, na njen nagovor, Mirsad je, kako tvrdi, ulazio u neke sukobe s ljudima s kojima se Razija nije slagala, štiteći njen integritet i interese. 

– Kada bi je neko s podsmijehom pogledao, znala mi je, sve zbog svog izgleda i kompleksa, govoriti: “Da si haran, da me voliš, sada bi ih pobacao”, i nažalost, moram priznati da sam pod njenim utjecajem ulazio u različite sukobe i radio sve ono što je od mene zahtijevala te se ovim putem izvinjavam svima onima koje sam na bilo koji način povrijedio u vrijeme zajedničkog života. 

Kako je meni poznato kakva je to osoba, koja je zbog svog izgleda i kompleksa bila doslovno bolesna i mrzila je sve normalne ljude, da bih joj olakšao život, osigurao sam joj čak pet estetskih operacija. Ipak “remont” nije uspio, a psihopata se ne postaje rođenjem, samo ja znam šta sam preživljavao u tim godinama zajedničkog života. Mislim da mi ni u logoru ne bi bilo gore. Srećom, izašao sam iz njenih kandži i, da ima imalo ljudskosti, poštovala bi i svoj i moj privatni život. 

Određeni videosnimci

Ako bih objavio određene videosnimke, vidjelo bi se ko je psihopata i, umjesto da nakon osam godina gleda svoj život s Gibanicom, na neumjesan način nastoji da ostane u žiži javnosti. A ko je psihopata, znaju svi moji poznanici i prijatelji iz mog-našeg okruženja – kaže bivši suprug Razije Mujanović.  

Mirsad dodaj da se sada osjeća kao dvadesetogodišnjak i da se vratio životu sa 25-godišnjom suprugom i sinom.  

– Iza mene je ružan dio života, ali sam bio dovoljno jak da nastavim sa životom i vašim čitaocima poklanjam jednu sliku svoje porodice. Ukoliko to prostor dozvoljava, molim da je objavite, a ta slika je, ustvari, moj odgovor na objavljeni tekst – završio je Brčaninović.

Written by: hazmirmanija

Rate it
0%