Share

Miss Francuske Afrikanka i Europljanka

< !DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

Lijepa i izrazajna Francuskinja beninskih korijena, postala je Miss France 2014 godine. Odmah je jako stalozeno izjavila kako je ponosna na svoje africko-europsko porijeklo, uvjerivski galsku javnost da ce doslijedno, po svijetu predstavljati kozmopolitski Hexagone.
Flora Cocquerel je najprije bila Miss Orléanais, pa prevazisla Miss Tahiti, Miss Provence, Miss Côte d'Azur i Miss Guadeloupe, sto su postale cetiri pratilje.
Viskoja 182cm, nova Miss Francuske je studentica druge godine medjunarodne trgovine i nastojace se zaposliti u luksuznom marketingu. Flora se aktivno bavi plesom i badmintonom.Nastojace oformiti udruzenje za opismenjavanje zena i njihov laksi ulazak u radnu sredinu”!
Trideset i tri kandidatkinje visoke 170 do 182cm, u dobi izmedju 18 i 24 godine su se natjecale u raskosnoj dijonskoj dvorani “zenith”. Vecer je organiziarana kao music-hall pod nazivom “Vilinska sredina, bajke i princeze”.
Ziri kojim je presjedavao fransusko kanadski zabavljac i pjevac Garou u cijem su clanstvu bile pjevacice Sylvie Vartan, Elodie Frégé, humorist Titoff, info komenator i tv voditelj Jean-Pierre Pernaut pa supruga mu, bivsa Miss Francuske Nathalie Marguay i tenor Vincent Niclo, odmah su eliminirali 21 natjecateljicu. Televizijski gledatelji su odabrali pet finalistica.Njima je povjereno i finalno glasanje.

Komentari