play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Radio Naša Riječ Chicago

Vijesti

Nogometas Pele-modna ikona

today20. Februara 2012. 15

Background
share close
“Legends 10”, naziv je nove agencije koja ce odsada, na ekskluzivan nacin, predstavljati mitskog nogometasa, danas 71 godisnjeg Pelea, posvuda u svijetu. Sa sjedistem u SAD /New York i Los Angeles/, struktura ce upravljati sve njegove ugovore sa poznatim brandovima i markama, nastupe te pojavljivanja na teleiviziji i filmu, sto cesto predstavljaju legendarnog nogometasa iz Brazila, cije je pravo ime Edson Aran do Nascimento.
Prema objasnjenjima glasnogovornika “Legends”, Terryja Byrne, u Peleovoj domovini se u slijedece cetiri godine odrzavaju vrhunski, sportski dogadjaji planete : najprije Prvenstvo konfederacija FIFA, 2013 godine, godinu kasnije Svjetsko nogometno prvenstvo, ciji je on veleposlanik i u ljeto 2016, Olimpijske igre. 
“Legends 10” ce kako je istaknuto na pariskoj konferenciji za tisak, uskoro otvoriti i zvanicni, socijalni medij te unaprijediti i modernizirati igracev osobni brand. Pele, bivsi veleposlanik UN i Unescoa, bio je jedno vrijeme i veleposlanik Ministarstva sporta Brazila. Slavni sportist koji je tri put bio svjetski prvak, prepustiti ce novoj agenciji i upravljanje naslijedstvom koje zeli ocuvati za slijedece generacije.

Written by: hazmirmanija

Rate it
0%