Share

Pijani inspektor u Banjoj Luci prijetio da će bebe pobacati u Vrbas jer su Turci

Aleksandar Trninić, inspektor CJB Banja Luka, prijetio je gostima lokala “Dajak” u Banjoj Luci, među kojima je bila i porodica sa bebama, da će njih i djecu pobaciti u Vrbas jer su Turci.

 

Jedan od gostiju “Dajaka” i očevidaca nesvakidašnjeg napada pijanog inspektora bio je i Banjalučanin koji je u lokal došao sa suprugom, punicom i dvije bebe od nekoliko mjeseci.

Uobičajena porodična šetnja i izlazak u lokal pored Vrbasa ovom Banjalučaninu ubrzo su se pretvorili u najgoru noćnu moru, pišu Nezavisne novine.

“Sjeli smo u baštu lokala u kojoj je bilo i drugih gostiju. Sve je bilo normalno dok se nije pojavio taj čovjek za kojeg sam kasnije čuo da je Aleksandar Trninić, inspektor CJB Banja Luka, i da mu ovakva ponašanja nisu strana”, počeo je priču Banjalučanin potresen onim kroz šta je prošao sa porodicom.

Nakon ulaska u baštu lokala, Trninić je počeo psovati i vrijeđati goste na nacionalnoj osnovi.

“Psovao nam je svima tursku majku, govorio da smo Turci i kako je danas Vaskrs. Nekako je sve bilo glupo u početku, jer su više od pola gostiju bili Srbi. Međutim, u jednom trenutku prišao mi je i rekao da će mi bebe, koje su bile u kolicima, baciti u Vrbas, a zatim me uhvatio za vrat. Tada je situacija postala i više nego ozbiljna”, ispričao je potreseni Banjalučanin.

Dodaje kako se uspio izvući iz krvničkog zahvata u koji ga je uhvatio inspektor CJB Banja Luka.

“Sve vrijeme, dok sam se naguravao sa tim nasilnikom, mislio sam šta će se dogoditi sa bebama. Vjerujte, nije bilo nimalo naivno”, ispričao je on.

Nakon prijetnji i napada na njega, Trninić je otišao do susjednog stola i zagalamio na dvije starice, prijeteći i njima da će ih baciti u Vrbas.

Gosti su ubrzo pozvali policiju, koja je došla pred lokal.

Međutim, u CJB Banja Luka su kazali da nikakav slučaj niti prijetnje u lokalu “Dajak” nisu prijavljene policiji.

Marija Markanović, portparol CJB Banja Luka, navela je da nije prijavljeno ni narušavanje reda i mira.

Ogorčeni Banjalučanin potvrdio je za Nezavisne novine da je sa svog telefona prijavio slučaj policiji, dodavši kako će istrajati u tome da sve bude izvedeno pred lice pravde.

Inspektor Trninić posljednji put je spominjan u augustu prošle godine kada ga je Banjalučanin Draško Bojanić prijavio jer ga je pretukao.

Komentari