play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Radio Naša Riječ Chicago

Humanost i mi

Pomozimo maloj Šejli Hodžić

today1. Aprila 2014. 24

Background
share close

APEL  ZA POMOĆ PORODICI  HODŽIĆ I MALOJ ŠEJLI KOJA IMA SVEGA 3 GODINE,KOJA JE TEŠKO OBOLJELA OD NESREČE KOJA JE ZADESILA OVU PORODICU.OVOJ PORODICI SE DESILA TRAGEDIJA U AUGUSTU 2013.godine. U KOJOJ IM JE IZGORILA KOMPLETNA KUČA I SVE ŠTO SU POSJEDOVALI.

OD TADA ŠEJLINO ZDRASTVENO STANJE SE POGORŠALO I RAPIDNO SE POGORŠAVA,KOD OVE DJEVOJČICE JE OBOLJELA JETRA I DOKTORI SU KONSTATOVALI DA JE POTREBNO HITNO LJEČENJE IZVAN BIH,I PREPORUČILI SU MIHEN U NJEMAČKOJ,ZA OVO LJEČENJE ODSTRANJIVANJA TUMORA POTREBNO JE SKUPITI 50,000 KM KOJE OVA PORODICA NEMOŽE SAMA DA SKUPI.

.S OBZIROM DA SMO POKUŠALI SVE DA SKUPIMO NOVAC POTREBAN  ZA ISPITANJE I BORAVAK ŠELE U STRANOJ KLINICI,POTREBNI SU TI NOVCI KOJE ONA NEMA I NJENA PORODICA.

OVIM PUTEM OVA PORODICA APELUJE SVIM LJUDIMA DOBRE VOLJE KOJI IMAJU SRCA,DA POMOGNU A POGOTOVO ONI KOJI IMAJU DJECU A HVALA BOGU ŽIVA SU I ZDRAVA  A  TESKO JE GLEDATI DIJETE KOJE JE TEŠKO OBOLJELO A NISMO U MOGUĆNOSTI POMOČI.

SA SUZAMA OĆIMA NJENA MAJKA I OTAC MOLE DA SVOJIM PRILOGOM I DONACIJOM POMOGNETE MALOJ ŠEJLI I NAMA I NEKA DRAGI BOG VRATI SVAKO DOBRO VAMA I VAŠOJ DIJECI.

SVI KOJI ŽELE POMOČI OVOJ PORODICI I MALOJ ŠEJLI UPLATE MOGU IZVRŠITI:

ZA UPLATU IZ BIH NA RAČUN RAIFFEISEN BANK DD BIH

HODŽIĆ HASAN

BROJ RAČUNA:1613000044263192

ZA UPLATU IZ INOZEMSTVA RAČUN RAIFFEISEN BANK DD BIH

BENEFICIARY BANK: RAIFFEISEN BANK DD BIH

SWIFT CODE.RZBABA2S

ADDRESS ZMAJA OD BOSNE BB, SARAJEVO BIH

IBANE  CODE :BA391613000044263192

HASAN HODŽIĆ

MAJDAN BB, ZAVIDOVIĆI BIH

JOŠ JEDNOM MOLIM SVE LJUDE DA POMOGNU MOJOJ DJEVOJĆICI ŠEJLI DA OZDRAVI,UZ VAŠU POMOĆ DA SKUPIMO OVAJ NOVAC ŠEJLA BI OZDRAVILA I BILA NORMALNO DIJETE I IMALA NORMALNO DJETINSTVO.

https://radionasarijec.com/hodzic_sejla.pdf

Hodzic Sejla Dokumentacija, Nalazi

Written by: hazmirmanija

Rate it
0%