play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Radio Naša Riječ Chicago

Vijesti

Sabina Beganović, Berlusconijeva “Kraljica pčela”: I Clooney je prisustvovao “bunga-bunga” zabavi

today30. Septembra 2011. 1015

Background
share close

“Sa Berlusconijem sam prvi put spavala 2005. u njegovoj vili na Sardiniji”, kaže ova manekenka

Sabina Began (37), njemačka glumica porijeklom iz BiH, otvorila je dušu za magazin “Vanity fair” o svojoj vezi sa premijerom Italije Silviom Berlusconijem (75), protiv kojeg se vodi sudski postupak zbog seksa za maloljetnom prostitutkom Ruby, porijeklom iz Maroka.

Sabina je jedna od osam osoba optuženih za regrutovanje prostitutki i manekenki koje su posjećivale čuvene „bunga-bunga“ žurke u Berlusconijevoj vili kod Milana. Nju je Berlusconi zvao “Kraljica Pčela” i imao je poseban odnos prema zgodnoj crnki.

“Sa Berlusconijem sam prvi put spavala 2005. u njegovoj vili na Sardiniji, gdje sam stigla privatnim avionom. Prvo smo prošetali pored vještačkog jezera na imanju. On mi je sve vrijeme šaputao na uho i bila sam hipnotisana. Poslije nekoliko sati me je osvojio. Pogledala sam ga i rekla: ‘Želim da provedem noć s tobom’. Berlusconi je bio veoma romantičan i on je jedini muškarac koji je učinio da se osjećam kao žena“, rekla je Sabina, koja je rođena u Njemačkoj, a čije je pravo prezime Beganović.

Ona na nozi ima istetovirane inicijale SB u čast premijera.

Ljepotica porijeklom iz BiH se iz njemačke preselila u Italiju, gdje je započela uspješnu karijeru manekenke.

Sabina je bila organizator brojnih Berlusconijevih zabava. Na jednoj od njih bio je i čuveni američki glumac George Clooney. Holivudski star ima vilu na jezeru Komo, a prije nekoliko meseci je raskinuo s italijanskom glumicom Elizabetom Canalis. Fotografija Sabine u zagrljaju s Clooneyem i Berlusconijem napravljena je u septembru 2008. Berlusconi, koji je juče napunio 75 godina, nije se oglašavao poslije ispovijesti seksepilne Sabine.

Written by: hazmirmanija

Rate it
0%