Share

Sušić: Nakon žrijeba ugovaramo nekoliko jakih utakmica

< !DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

Selektor Safet Sušić koji neće prisustvovati današnjem žrijebanju grupa za Svjetsko prvenstvo izjavio je da BiH u Brazil ne ide na izlet i da će potpuno rasterećeni Zmajevi pokušati izboriti plasman u drugu krug što bi bio veliki uspjeh, prenosi reprezentacija.ba.

 

 

 

“Želja je da ostanemo u četvrtom bubnju i eventualno iz prvog bubnja dobijemo reprezentaciju Švicarske, ali teško je uopšte prognozirati koja je grupa lagana, a koja teška, jer svaki put Svjetska prvenstva donesu nova iznenađenja”, rekao je Pape, dodavši da će odmah nakon žrijeba biti ugovoreno nekoliko prijateljskih utakmica.

“Imamo jako dobre ponude i vjerujem da ćemo igrati protiv izuzetno renomiranih protivnika koji najviše sliče protivnicima iz naše grupe. Pred nama je sedam mjeseci za pripreme, analizu protivnika i uradićemo sve da što spremniji dočekamo Svjetsko prvenstvo”, poručio je Sušić koji je postao prvi selektor koji je Bosnu i Hercegovinu uspio odvesti na jedno veliko takmičenje.

Komentari