Kolumna Ostalih Kolumunista

Uz SDP i SBB,zajedno u bijednu budućnost

zlatko i rado

Budućnost BiH:SDP(komunisti,lopovi),odbacuju dojučerašnje partnere(iz razloga što ne mogu bolje krasti od njih-SDA), ali ulaze u koaliciju sa SBB i njenim predsjednikom, koji je na listi FBI i Interpola kao član velikog evropskog narko-klana.

Da to još sve bude začinjeno, FR dobija stolicu(još jaču) ministra sigurnosti u BiH. Naravno, to je dio internog dogovora FR i ZL koji je trajao malo duže-TEMA, je bila:
KELJMENDI ŽELI DA PRIČA,JA MORAM IMATI KONTROLU NAD TIME.OK FAHRO, SAMO ME ODRŽI I PODRŽI, SVE ČEŠ DOBITI. JA MORAM BITI NA VLASTI, SA TOBOM MI JE NAJBOLJE KRASTI!!

Naime, vjerujem, da je to razlog FR zakašnjenja u FACETV kod Senada H.? EU je tražila žrtveno janje kako bi podvalila naivnim bošnjacima, ulažući sve napore da sada nakon 20 godina vladavine islamske stranke SDA(koju su uvezivali sa teroristima-Bakir Izetbegović i Muhamed Čengić), uvali nekoga ko je iz razloga svoje burne prošlosti možda jedini u stanju reći njihovom štićeniku Dodiku-CRNO TI OKO U GLAVI! A ko to uspije, ko mu se UHA dodirne, biće belaja. A belaj je prijeko potreban kako bi se zataškao ovaj sav mes u EU.

Period od 20 goina kako je počela agresija na BiH, je nešto manje od pola perioda kako je završena komunistička revolucija u YOUgoslaviji.Sve bi bilo fino, da nije bilo Alije!

 Zaista?

A šta je sa Velikom Srbijom, projektom RAM, višestoljetnim snom NDH, Velike Makedonije ili još veće Albanije? Šta je sa Slovenijom, koja iako slaveni, uče germane kako se ponašati. A Azem VLasi, pa možda neki rođak FRovom Keljmendiju , koji pobi vojnike u kasarnoj JNA. Znači, YUGA bi ostala da nije bilo SDA, Alije, Čengića. Sram da vas bude, vi glupi bošnjaci! Nego sada pamet u glavu, i birajte pravog čovjeka. Čovjeka koji će nas povesti u Bolju Budućnost.

Šta je sa ratnim filmom što GB(Great Britain) sa scenarijom napravljenim uz pomoć MI6, snimi 1978 čija radnja je bila raspad Jugoslavije, započet upravo na Kosovu?

 Sa svim ekonomskim događanjima unutar EU, gdje Švabe kupuju i porobljavaju EU zemlje, istim rasporedom kao što je to Hitler radio,( Grčka pa onda Španija sa svojim generalom Francom) i Italija je sljedeća, jedini način zaustavljanja Četvrtog Rajha je novi oružani sukob. Sir Churchill reče 1961 da ga više nikada ne bude tako rano, zbog neke tobože mogućeg Trećeg svjetskog rata, osim ako se Njemačka ne ujedini. Tek onda postoji bojazan od toga, velikog zla.

Pošto nema glupljeg naroda od nas, sa zapadnog Balkana, čini mi se da smo opet na tapetu. Opet će mo se klati, silovati, ubijati…pa Jovo na novo! Amire, opet ti..nacionalisto jedan. NEMA TEORIJE!
Ali ipak, shvatam i ja nas balkance. Imamo malu državu u našem susjedstvu. Državu koja se jedina od svih naših diči stranim imenom, jezikom kojim ona ne govori. Da, radi se o maloj državi koja se diči da je turci nikada ne porobiše. Porobiše je sve do Žabljaka, a kada ove gazije utekoše u te planine, kazaše paše: MA NE IDEMO VAM MI GORE. JEBITE SE, MRZNI TE SE. Eto, kao što srbi slaviše izgubljenu  bitku kod Gazimestana, tako se i CG trse da ih turci ne osvojiše. Zato, ti MonteNegrejci, pogledom na Bosnu zacrtaše put svoje osvete. Prvo to bi preko silnih nastavnika istorije što porobiše gradove,sela, zaseoke, pa počeše provoditi višedecenijsku, sporu(nemojte žuriti, boga vam) proceduru pohristavanja. To sve oni začiniše sa svojim junakom, većim od samoga Njegoša. Njihov umobolni praško, još jedan od MI6 studenata, posta vođa jednog od glupih naroda Bosne. Svi srbi Bosne, pa kasnije i Srbije, vidiše novog Obilića, Petrovića, u Karadžiću.

Ali ne'š VUČE, kaže jadni bošnjo. Sada će mo i mi za našeg BiH MonteNegristu glasati. Naš Fahro je bolji od vašeg spisara. On je pare zgrnuo pišući za Večernjak. Hrvati su vazda’ dobro plaćali. Šta? Alija mi dao pare da pokrenem bošnjački dnevni list? Ma dajte!! Da, da. Sada BiH može da kaže da je jedina država koju vodiše, ili će je voditi, čiji predsjednici nisu rođeni u BiH. Crna Gora, ima dva svoja državljanina kao predsjednika druge države.
Molim? Kako? Pa zar je to moguće? Pa kako nije?! U Bosni se i krmad za Bajram zna pojest’, svečenici sunetiti, što ne bi i državljanin neke druge države bio naš predsjednik? Taman tako! 

GOVNA BiH

Eto, ja sve ove istorijske činjenice izmisli’, pa VAMA dao razloga da me prozivate nacionalistom.

GLedam danas dokumentrnu emisiju na AlJazeera, gdje narator reče kako je profesor sa Harvard Univerzitet, Samuel Huntingtom u svojoj tezi-SUKOB CIVILIZACIJA, rekao da nema više ratova između država, nego samo religioznih skupina. To se u ovome slučaju odnosi krščanstvo sa judeo koalcijom, protiv islama. Na koncu i sam je Bush-THE SECOND rekao nakon septembra 11tog-OVI KRSTAŠKI RATOVI ĆE POTRAJATI MALO DUŽE!

Opet,podjećam,najlakše je navesti dvije(u našem slučaju više) budala da se potuku. A još je to ljepše gledati sa strane, kada znaš da su to ljudi koji dijele toliko toga zajedno(DNA braća, malte ne), ali se 10x više mrze.

Ne predviđam 2012 godinu, godinu smaka svijeta(kijametskog dana), niti sam potomak jednog od najvećih Inka vođa Huayna Capac, ali budućnost BiH i Balkana nije (NIKADA BILO)teško predvidjeti.

Blago onom ko širom otvorenih očiju ništa ne vidi i dobrim sluhom samo cvrkut ptica čuje!

NAPOMENA-Veliki dio teksta je nastao kao produkat historijskih činjenica, insinuacija, nagađanja i suludih predviđanja. Vi nađite šta vam ovdje (NE)odgovara. Ako ništa, isprintajte ga na papir, pa obrišite guzu nako plahe stolice. Bar imajte mali ugođaj kao što oni imaju dok sa vama brišu svoje.

http://amiblog.info