play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Radio Naša Riječ Chicago

Vijesti

Lejla Hodzic svjetski top model

today21. Jula 2011. 149

Background
share close

Rodjena u Kantonu Thurgau, 16 godisnja Lejla Hodzic, osvojila je prosle godine, izmedju 67 odabranih finalistica, prestiznu titulu svicarskog “Elite Model Look”. Otkrice zurichke agencije “Option”, predstavljena u talijanskom izdanju cuvenog modnog magazina “Vogue”, gimnazijalka visoka 179cm, predivnih zelenih ociju i besprijekornog izgleda, nova je zvijezda svjetskog fashiona i dnevno zaradjuje oko 30 000 americkih dollara. Najprije uposlena za americku kampanju branda “Hugo Boss”, ljepotica se nastanila u Milanu i radi na cetiri strane, zemljine elipse. Lejla je bila i na naslovnici  “Grazie” a nedavno je pozirala poznatom fotografu Massimu Pamporanu, za svibanjsko izdanje casopisa “Amica”.

Mladi super top planetarne mode je i jako disciplinirana : ne pusi, ne voli alkohol a oprezna je sa deckima, posto je mnostvo djevojaka i zena iz njezine obitelji bilo maltretirano u ratu, pa su napustili BiH, preselivsi se  u Svicarku. Kako su brojne rodjakinje imale gorka iskustva, lijepa Lejla dobro pazi na moralnu stranu vlastitih  pratitelja.

Lejla_Hodzic_snimanje_ParisUrsula Knecht koja je i otkrila lijepu manekenku, nalazi kako je zabavno da se Lejla jos uvijek igra sa lutkama, kojima sije odjecu i organizira istinske fashion smotre u krugu obitelji.

Written by: hazmirmanija

Rate it
0%