play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Radio Naša Riječ Chicago

Vijesti

Tomislavgrad: Svadba prerasla u opću tučnjavu, povrijeđena i 22-godišnja mlada iz Frankfurta

today25. Jula 2011. 15

Background
share close

Djelatnici PU Tomislavgrad zaprimili su 24. jula u 06.05 sati dojavu da je nekoliko osoba povrijeđeno

Jučer u ranim jutarnjim satima u svadbenom salonu „Čađo“ u Mesihovini, općina Tomislavgrad, pri svadbenom veselju došlo je do tučnjave u kojoj su dvije osobe zadobile lakše, a jedna osoba teže tjelesne povrede.

Naime, djelatnici PU Tomislavgrad zaprimili su 24. jula u 06.05 sati dojavu da se u Domu zdravlja Tomislavgrad nalaze osobe koje su zadobile tjelesne povrede pri fizičkom obračunu koji se dogodio u svadbenom salonu „Čađo“.

Izlaskom policije na lice mjesta zatekli su u saniranju lakših tjelesnih povreda Mariju Buljan rođenu 1989. u Frankfurtu, inače mlada na svadbi i Milu Baćak, rođenu 1951. u Tomislavgradu, koja je zadobila težu tjelesnu povredu odnosno lom ruke pri naguravanju izgrednika.

Naknadnim operativnim radom došlo se do saznanja da je treći sudionik Miroslav Bagarić, rođen 1985. godine u Tomislavgradu, na saniranje svojih povreda zadobivenih u tučnjavi stigao do Doma zdravlja Drvar. 

Nakon saniranja i kvalifikacije lakših tjelesnih povreda od strane dežurnog liječnika isti je priveden u PP Tomislavgrad gdje je alkotestiran, a potom je lišen slobode i smješten u prostorije za zadržavanje, stoji u priopćenju policije.

Written by: hazmirmanija

Rate it
0%