play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Radio Naša Riječ Chicago

Vijesti

“Bellissima”

today5. Augusta 2011. 35

Background
share close
Prepoznatljivi sarajevski brand “Bellissima” je zahvaljujuci nadarenoj kreatorici Emini Husedzinovic nedavno predstavio prekrasne i originalne modele jesenje-zimske kolekcije, sto se mogu naci u vec ostvarenom katalogu za slijedeci hladni period.”Bellissima” ciji se modeli mogu nabaviti u svim vecim centrima Bosne i Hercegovine, posjeduje i antene u Dubrovniku, Splitu, Sibeniku, Slavonskom Brodu, Sisku, Pozegi i naravno Zagrebu, ostvariti ce snimanje drugog dijela kataloga, u hrvatskoj prijestolnici.

Marka vec poznata i priznata u inozemstvu jer se za nju, ozbiljno, zanimaju pariski “Prêt-à-porter”  i organizatori milanskih fashion smotri, nasla je kupce i na  azijskom pa bliskoistocnom trzistu, zahvaljujuci upucenosti u svjetske trendove i suvremeni, urbani design. Zadnja kolekcija je znalacki pomijesala moderne tkanine, oblike, boje i nacin izrade, ostvarivsi zadivljujucu suvremenost linija i kvalitet izrade.

Za izradu prvog dijela kataloga, koje je na Heliodromu “Bosmal City Centra” snimio trazeni bh fotograf sa medjunarodnom adresom, Jasmin Fazlagic, pozirale su i priznate manekenke : najprije  Dzejla Glavovic, nekadasnja “Miss planete Zemlje” i Bellissima_6clanica milanske agencije “Elite Models” koja je nedavno sa  ukrajinskom kolegicom Olenom Popovom, uradila i raskosan katalog veronskog branda “Follemente Donna”, ciji je vlasnik poznati Walter Righetti. U poduhvatu je ucestvovala i prelijepa plavojka Merima Ramadanovic, koja je u inozemstvu ucestvovala u modnim kampanjama “Azel France” i “Bros Jeans” te bila u vrhu brojnih izbora ljepote u oblasti i u svijetu.

Written by: hazmirmanija

Rate it
0%