play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Radio Naša Riječ Chicago

Vijesti

Odabrana medju desetinama manekenki,Sarah Čerkez

today10. Augusta 2011. 59

Background
share close
Uspjesne domace i inozemne karijere predivnih Sarajki Dzejle Glavovic i Amre Silajdzic su vec dugo poznate i slavljene.Od nedavno im se pridruzila prelijepa Sarah Cerkez, za koju se otimaju svjetski modni mestri. Odabrana je medju desetinama manekenki, pa pozavana u svjetku modnu prijestolnicu-Pariz, gdje je imala mnostvo nastupa. Uspjesne poslove je privlacnoj Sarah obezbijedila modna agencija “Women Management”, cija su prestavnistva smjestena u New Yorku i Milanu, gdje se od prije cetiri godine nastanila gospodjica Cerkez.
Iako se, prema njezinim rijecima u Parizu traze svjetlokose, jako vitke manekenke svijetle puti,  zenstvena Bosanka je ipak uspjela nametnuti svoje umijece i izgled Snjeguljice. Sarah je najprije snimila editorijal za  rujansko izdanje  revije “Marie Claire” , sto ce vec krajem mijeseca biti u prodaji. Dospjela je i na smotru u “show room” cuvenog Armanija a ne misli se ograniciti na europske modne centre, posto svi putevi vode u Novi svijet.
“Slijedeci uspon planiram ostvariti u New Yorku, zahtjevnom fashion trzistu.Agencijama se moraju pokazati raskosni “books” ali i sav objavljeni matrijal iz najpoznatijih, casopisa. Potrebno je imati objavljenu fotografiju na naslovnicama “Vogue”, “Elle” ili “Marie Claire” pa “Modnog Officiela”, da bi se islo naprijed jer u nasem pozivu garancije- ne postoje!
Razumljivo, milanska manekenka ima uvijek mogucnosti raditi u Grckoj ili Turskoj, jer njezina agencija “Ice models”, sto je objavila privlacne i smjele fotografije nase manekenke, posjeduje direktne angazmane sa jugom Starog kontineta. Medjutim,  Sarah Cerkez ne planira ici na Mediteran, zauzeta je drugdje. Ljepotica je vec pet godina zaljubljena u nekadasnjeg nogometasa Armina Hodzica Denzu, ali se ne namjerava udavati.
“Volimo se i radimo na stvaranju bolje buducnosti”-istice mlada manekenka, svjesna da je zapocela ostvarivati svjetsku karijeru

Written by: hazmirmanija

Rate it
0%