play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Radio Naša Riječ Chicago

Vijesti

“U Zemlji Krvi i Meda”

today18. Augusta 2011. 44

Background
share close
Angelina Jolie, ce najvjerovatnije, premijeru svog prvog dugometraznog filma “U Zemlji Krvi i Meda” , ciji je sadrzaj rat u Bosni i Hercegovini, organizirati slijedeceg mjeseca u Francuskoj, gdje se nastanila prije vise od godinu dana posto joj je majka Marcheline Bertrand, porijeklom iz Hexagonea.

Nenandani dolazak zvijezde i njezinog zivotnog suputnika, Brada Pitta na SFF, kao i nagrada “Srce Sarajeva”, posluzili su cuvenom americkom magazinu “Vanity Fair”, kao povod za veliki razgovor sa najslavnijom i najbolje placenom hollywoodskom glumicom, odnedavno i rediteljicom.
Jolie je u Los Angeles povela cijelu, umjetnicku ekipu svog prvjenca pa su Branko Djuric, Nikola Djuricko, Dzana Pinjo, Alma Terzic, Goran Kostic, Milos Timotijevic, Ermin Bravo, Fedja Stulan, Zana Marjanovic, pozirali cijeli dan u jednom poznatom Studiu- ispred bodljikave zice!
Glumice su nosile “male crne haljine”, kreacije najpoznatijih novosvjetskih fashion dizajnera, a muskarci su za priliku odjenuli bijele kosulje i tamna, jako elegantna odijela, cuvenog talijanskog modnog mestra, Giorgia Armani.

Sudeci po iùmpersijama interpreta, snimanje je bilo ugodno i zabavno, svi su trazili potvrdu o dobrom izgledu kod kolega, zajednicki popravljali nedostatke, zauzimali mnostvo poza i svatko od njih ponio kuci mnostvo zabavnih fotografija, kao uspomenu na nesvakidasnje Angelina_et_ses_acteurs_posent_pour_Vanity_Fairi rijetko snimanje. Posebno im je bilo milo sto je rediteljica strpljivo i sa humorom ucestvovala i nije se udaljavala dok su pozirali. Ipak, svima su najdrazi snimci sa Angelinom Jolie, koja ih je ne samo pratila, nego na izvjestan nacin garantira njihov, svjetski uspjeh. Izlazak iz anonimnosti na planetarnoj razini je, uvijek, velicanstven.

Written by: hazmirmanija

Rate it
0%