play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • play_arrow

    Radio Naša Riječ Chicago

Sonja Radošević

Crna Gora ne zeli slobodu -Slavko Perovic

today22. Maja 2011. 26

Background
share close

 

Crnogorskom ,,Lukasenku,, Milu Djukanovicu juce je produzen mandat i to nakon 20 godina vladavine neceg sto se zove Demokratska partija socijalista izniklog iz Savez komunista Crne Gore . Crna Gora je robovasnicko drustvo a njeni gradjani robovi i to svojom voljom . Crnogorci ljube lance. Evo kako nas opisuje Slavko Perovic

,, Najtragičnija istina o Crnoj Gori jeste činjenica da Crna Gora, ne samo da bježi od istine kako je nikad ne bi saznala, nego ona nema težnje za Slobodom, ona Slobodu smatra nepotrebnom glupošću, vjerovali ili ne, ali ovo logorsko stanje Crnoj Gori odgovara, ona ga ne trpi, ona ga ne osjeća ropstvom, ona ga smatra najboljim životom, i to je srž kataklizme crnogorske. Crnu Goru, njenu božansku ljepotu, njenu slavnu istoriju, njene slavne četiri dinastije, njenog svetog Vladimira i svetog Petra, svetog Vasilija, njene junačke pretke, ali i sopastvenu đecu i njihove potomke, izdali su i mafiji prodali i predali u zločinačke ruke skoro svi Crnogorci! Isto se odnosi i na crnogorske Srbe, Bošnjake, Albance i Hrvate, svi su oni, tačnije rečeno skoro svi, u brojčanom smislu, vojska mafijaška i to je ono što je kataklizma. Uvjeravam vas da bi pred crnogorskom kataklizmom od straha ustuknuli i jedan Šekspir, i jedan Dostojevski, jer je crnogorska pozicija stravičnija od najstravičnijeg horora, njoj nema uporedive na evrospkom kontinetu, osim, naravno, bosanske, jednostavno nema.

Mediji će se teško mijenjati, oni bez stalne pomoći finansijski ne mogu opstati, a jedina klasa koja u Crnoj Gori raspolaže krvavim, ali ogromnim novcem, je mafija. Dok je gođ mafije kao centralnog pokretača ropstva u Crnoj Gori, i ne samo to, nego i novog „gospodstva“, sve ostaje po starom. Naravno, sve to može da sruši i sruči u istorijsko smeće, ali i iza reštki zatvora, samo opštenarodni ustanak, pobuna, kojem, ja lično, ne vidim začetnike, a niti među lažnim novinarima skoro da nema ni jednog jedinog koji istinski želi da bude slobodan novinar!

Bivsi lider Liberalnog saveza Crne Gore Slavko Perovic

Written by: hazmirmanija

Rate it
0%